Bron:VoetbalPrimeur.nl

ADO Den Haag mocht vrijdagmiddag opgelucht ademhalen en speelt ook komend seizoen in de Eredivisie, maar is nog niet uit de problemen. De nummer zeventien van de Eredivisie moet binnenkort opnieuw aankloppen bij de Chinese grootaandeelhouder United Vansen.

Aangezien er tot 1 september in ieder geval niet gevoetbald kan worden en er daarna waarschijnlijk geen publiek naar het stadion mag komen, loopt ADO een groot aantal wedstrijdinkomsten mis. “We moeten binnenkort zeer serieuze

gesprekken voeren met partners van ons en onze grootaandeelhouder om toch te kijken hoe we deze lastige periode doorkomen”, bevestigt directeur Mohammed Hamdi tegenover Omroep West. “Onze begroting is gebaseerd op de wedstrijden die je speelt en de inkomsten daarvan.”

ADO was bovendien van plan om de huidige kunstgrasmat te vervangen door een veld van natuurgras. Dat plan moet mogelijk op de lange baan geschoven worden. “Wij willen eerst maatschappelijk helpen, door middel van het coronadorp op het parkeerterrein. Als daardoor het gras langer moet wachten, dan zij het zo”, aldus Hamdi. “Het gras gaat er komen, maar laten we eerst kijken hoe we gezond kunnen blijven en weer worden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here