Bron:linda.nl

Door:Sanne van Rij

De Chinese beautyblogger ‘Yuyamika’ (28) is vooral bekend vanwege haar indrukwekkende make-upvideo’s. Toch schuilt er achter dat succes een hoop verdriet, blijkt uit een post waarin ze vertelt over mishandeling.

Ze deelt daarbij ook heftige beelden, waarop te zien is dat ze door haar (ex)-vriend met geweld een lift uit wordt gesleept.

MISHANDELING

Je kunt Yuyamika, ook wel He Yuhong, kennen van de video’s waarin ze zichzelf tot een beroemdheid omtovert: van Taylor Swift tot de Mona Lisa. Achter de schermen werd ze maandenlang mishandeld door haar ex-vriend (44), vertelt ze in een video op het online platform Weibo. “Als ik geslagen werd, duurde het een week voor mijn gezicht weer hersteld was. Het werd onmogelijk om op normale wijze video’s op te nemen.”

De blogger heeft een relatie van een jaar gehad, waarbij de mishandeling na zes maanden begon. ‘Elke dag was als een nachtmerrie voor me. Ik heb er zo lang mee gezeten en nu eindelijk de kracht gevonden om de waarheid te vertellen. Ik wil mijn mond hier niet over houden, omdat ik geen enkele andere vrouw dezelfde ervaring toewens.”

YUYAMIKA

Yuyamika deelt daarbij beelden van een bewakingscamera, waarop te zien is hoe ze – op zeer gewelddadige wijze – uit een lift wordt getrokken. Ze was die avond meermaals geslagen, en wilde het gebouw verlaten. De politie heeft inmiddels een onderzoek naar haar ex gestart, wie al twee keer eerder getrouwd was. Ook zijn vorige partners spreken zich in de video uit over zijn gewelddadige karakter.

De beautyblogger is bang dat haar ex in de toekomst wraak zal nemen, maar tóch wil ze de aangifte graag doorzetten. “Ik wil niet dat hij nog meer mensen pijn kan doen. Ik had zo graag zijn ware aard vroeger willen zien en hoop dat het nog niet te laat is.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here