Bron:fcupdate.nl

ADO Den Haag gaat Mohammed Hamdi aanstellen als de nieuwe algemeen directeur van de club. Hij is daarmee de opvolger van de vertrokken Mattijs Manders en komt op voorspraak van de Chinese aandeelhouders. Interim-directeur Henrik-Jan Rinner wordt statutair directeur en CFO, Frans van Steenis wordt gedelegeerd commissaris en Kees Jansma (wordt gevraagd als bestuursadviseur) gaan hem aanvullen.

Dat is besloten tijdens een aandeelhoudersvergadering. Daarmee krijgen de Chinezen wellicht weer rust achter de schermen bij ADO Den Haag, waar het de laatste tijd zeer onrustig is. De raad van commissarissen van de club, onder leiding van Ad Melkert, wilde namelijk een andere nieuwe directeur dan de eigenaren en staan dus ook niet achter deze keuze. De kans is dan ook groot dat hij op korte termijn vertrekt.

Hamdi (35) heeft de KNVB-opleiding management betaald voetbal afgerond en werkte eerder al op de commerciële afdeling van ADO Den Haag. Ook was hij actief bij Al Jazira uit Abu Dhabi. ‘Samen met manager voetbalzaken Jeffrey van As vertegenwoordigt deze directeur een goede mix van talent en ervaring met een breed commercieel en zakelijk netwerk en kennis van de sportwereld’, schrijft ADO op de clubsite.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here