(Bron:hollandone.nl)

Denkt u erover om zaken te gaan doen in China en wilt u met eigen ogen de mogelijkheden bekijken?  Ga dan mee op handelsmissie naar China met wethouder Richard de Mos (wethouder Economie gemeente Den Haag) en diverse experts van de gemeente Den Haag. Samen met hen verkent u van 3 tot en met 8 december de Chinese markt, het land en haar cultuur. Met een op maat gemaakt programma in verschillende steden komt u in contact met potentiële Chinese partijen. U neemt deel aan individuele en collectieve matchmaking evenementen en wordt geïntroduceerd bij Chinees-Nederlandse netwerken, lokale overheden en relevante Chinese bedrijven.

Zakendoen in China

Met ‘s werelds grootste bevolking, de op een na grootste economie en de op een na grootste importhandel, biedt China een van de grootste afzetmarkten ter wereld. De Chinese economie is momenteel in een nieuwe fase beland, waarbij de consumptie van producten iedere dag stijgt. Binnen de Europese Unie is Nederland al tien jaar lang China’s tweede handelspartner, met een alsmaar groeiende vraag naar Nederlandse producten vanuit China. 

Programma

Tijdens de missie maakt u kennis met potentiële zakenpartners, overheidsorganisaties en verschillende inspirerende Chinese bedrijven. U krijgt een realistisch beeld van de kansen op de Chinese markt en het afzetpotentieel. U bezoekt verschillende steden en neemt deel aan collectieve netwerkevenementen zoals seminars, workshops, bedrijfsbezoeken, lunches en diners. Op basis van uw bedrijfsprofiel nodigen wij relevante netwerkpartijen uit voor de diverse evenementen en stellen wij individuele programmaonderdelen samen.

Klik hier voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here