Bron:AD

De Taiwanese-Canadese acteur Godfrey Gao is vandaag aan een hartstilstand overleden nadat hij op de set van het Chinese realityprogrammaChase Me in elkaar zakte. De Chinese tv-zender Zhejiang heeft in een statement laten weten dat Gao buiten bewustzijn raakte tijdens een competitief onderdeel van het programma, de zogenoemde teamrace.

Volgens Chinese media hoorde het publiek hoe de 35-jarige acteur, die ook actief was als model en voor het Franse modemerk Louis Vuitton het eerste Aziatische model was, al rennend riep dat hij ‘niet kon doorgaan’. Vervolgens viel hij op de grond. Gao werd gereanimeerd, artsen in een ziekenhuis in de Chinese stad Ningbo konden niets meer voor hem doen.

Het management van Gao heeft zijn overlijden bevestigd. Gesproken wordt van een plotselinge dood na hartfalen. In de verklaring bedankt het management ‘alle fans die van Godfrey hielden’. Er gaan geruchten rond dat de acteur verkouden was voordat hij aanChase Me begon en voor een film 17 uur aan één stuk aan het werk was geweest.

Godfrey Gao is in 1984 geboren in Taiwan, maar groeide op in Vancouver (Canada). Hij keerde in 2004 terug naar Taiwan om als model te gaan werken. Na zijn klussen voor Louis Vuitton verscheen hij in diverse films. Een bekende rol van hem is die van Magnus Bane in de Hollywoodfilm The Mortal Instruments: City of Bones, die in 2013 uitkwam.

Op Instagram wordt Gao postuum overladen met berichten van fans die hopen dat zijn overlijden niet klopt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here