Bron:rtvnoord.nl

Door:Hnek Elderman

De Chinese tafeltennisster Shuo Han Men keert niet terug bij Klimaatgroep Stars in Middelstum. Daardoor gaat er een streep door de plannen om met twee jonge spelers door te stoten naar de nationale top.

Coach Anne Vlieg had grote plannen met Men en en het andere talent Pim van Schaik. Ze zouden in Groningen gaan trainen en af en toe op Papendal.

Maar omdat de moeder van Men heeft laten doorschemeren dat ze vertrekt uit Groningen, is er een kink in de kabel gekomen. Vlieg heeft vervolgens zelf de stekker uit de plannen getrokken, omdat hij niet wil dat Men in Middelstum speelt en op een andere plek traint.

‘Dat is absoluut geen optie. Het is jammer dat een talent zich niet doorontwikkelt bij ons en door ons’, zegt Vlieg op de website van Midstars.

Binnenboord

Shuo Han Men werd in 2018 kampioene van Nederland bij de senioren. Ze werd bij de club begeleid door Gert Stulp. Hij heeft aangegeven te stoppen bij de club. Vlieg probeert hem binnenboord te houden.

Voor het komende seizoen bestaat het team uit Colin Rengers, Nathan van der Lee , Pim van Schaik en Jan Tammenga. De laatste speelt als er een speler uitvalt vanwege ziekte of een blessure. Promotie naar de Eredivisie blijft de doelstelling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here